VIDEO PROJEKT ZA PLESALCE/GIBALCE IN DRUGE USTVARJALCE

 

KDAJ: 8., 9. in 10. julij 2021

KJE: prostori Centra gibanja Rusalka in kočevska

ZA KOGA: plesalce, gibalce, umetnike in ustvarjalce od vključno 12. leta dalje

 

Trije dnevi, ko boste mladi lahko izlili vse svoje talente, domišljijo, ustvarjalnost in s skupnimi močmi, v duhu ekipnega dela, izdelali plesno/gibalni video. Sodelovali boste pri skupnemu ustvarjanju in spoznali proces koreografiranja, snemanja ter produkcije plesnega videa. Druženje bo potekalo vodeno in usmerjeno s strani koreografinje.

Icons made by www.flaticon.com

VIDEO PRODUKCIJA

Mladostniki boste skupaj spoznali osnove pisanja scenarija, sestavljanja kadrov, izbire kostumografije/scenografije, snemanja in dobili priložnost uvida v osnove video montaže. Preizkusili se boste v vseh vlogah, ki so del procesa izdelave plesnih videev. Nastal bo skupni ljubiteljski video izdelek.

Icons made by www.flaticon.com

PLES IN KOREOGRAFIJA

Plesalci in gibalci boste sami pripravljali plesno koreografijo, kompozicije, dodeljevali vloge in plesali, se gibali.

Icons made by www.flaticon.com

DRUŽENJE

Mladostniki se boste družili in ustvarjali skupaj z vrstniki. Razvijali boste ekipni duh, skupno ustvarjanje in sodelovanje, spoznali proces dodeljevanja in prevzemanja vlog v procesu.

VIDEO PROJEKT ZA PLESALCE/GIBALCE IN DRUGE USTVARJALCE:

Ponujamo pester, ustvarjalen in zabaven program za mladostnike starejše od vključno 12 let. Trije dnevi namenjeni izdelavi plesno-gibalnega videoposnetka od samega začetka, pa do končnega izdelka. Mladi se boste preizkusili v različnih vlogah, sodelovali v ekipi, se gibali, plesali, koreografirali, snemali, režirali, predvsem pa se bomo zabavali in krepili svojo ustvarjalnost.

Video projekt se bo odvijal od 8. 7. do 10. 7. 2021 od 9:00 do cca. 18:00 oz. dokler bomo v kreativnem zanosu (najdlje do sončnega zahoda in prižiga ulične razsvetljave).

Dopoldan bomo v prostorih našega studia na Tomšičevi cesti 13 v Kočevju dodeljevali naloge, pripravljali scenarij, sestavljali koreografijo, nato bomo snemali na različnih lokacijah po Kočevju (kamor nas bo peljal scenarij)oz. kamor še lahko pridemo peš. Vmes si bomo privoščili tudi topel obrok (po dogovoru: malica, pizza, če nas zanese v naravo, pa tudi piknik).

Možnosti prijave:

  • paket 3 dni
  • posamezni dan

Cena vključuje obrok (malica/kosilo) in ves material, ki ga bomo potrebovali. Mladostnik bo potreboval le športna oblačila, svoj bidon/stekleničko za vodo in morebiten dogovorjen ˝outfit˝ za snemanje.

PAKET VIDEO PROJEKT VKLJUČUJE

SPODBUJANJE LASTNE KREATIVNOSTI SKOZI VODEN USTVARJALNI PROCES

Mladi se boste družili in skupaj šli skozi celoten proces ustvarjanja umetniško-gibalnega video izdelka, ki bo produkt vaše lastne ustvarjalnosti, sodelovanja in truda.

PLES, KOREOGRAFIJA IN GIBANJE

Skozi te dneve se boste mladostniki soočili z izzivom koreografiranja, se poigrali z gibalnimi in atraktivnimi triki, ter umetniškim pripovedovanjem zgodbe, ki jo boste skupaj z mentorico prenesli v video skozi gib.

HRANA

V ceno je vključen obrok (v času kosila), za katerega se bomo dogovarjali sproti. Morebiti bomo naročili dostavo, se na terenu ustavili na malici ali si nekje v naravi pripravili piknik. Vse bo odvisno od razvoja scenarija in lokacij snemanja kadrov, ki si jih boste izbrali sami med kreativnim procesom.

Program:

9:00 Zbor v našem studiu na Tomšičevi 13
1. dan dopoldan – Določitev zgodbe ter priprava 1. dela scenarija
1. dan popoldan – Koreografija, scenografija, snemanje
2. in 3. dan snemanje, sprotno montiranje videa in morebitne spremembe scenarija*
*Celoten proces bo potekal na principu improvizacijsko kreativnega procesa, ki bo konstantno prilagajan in spremninjan do končnega izdelka

Vodja programa je Tina Begić, diplomirana plesalka in koreografinja, ki ima preko 15 let izkušenj z učenjem in mentorstvom mladostnikov, je strastna gibalka in nadvse uživa v podajanju znanja na čim bolj zanimiv, zabaven in sproščen način. Sodelovala je že na številnih snemanjih in profesionalnih fotografiranjih ter se amatersko ukvarja z video-montažo.

CENIK

Paket 3 dni

1 dan

1 OTROK

DRUGI OTROK

80,00 EUR

65,00 EUR

 

1 OTROK

DRUGI OTROK

30,00 EUR

25,00 EUR

 

Pogoji plačila: ob prijavi 30% kotizacije. S plačilom kotizacije je prijava evidentirana. Celoten znesek do 5 dni pred pričetkom.

CENIK

Paket 3 dni

1 OTROK

DRUGI OTROK

80,00 EUR

65,00 EUR

 

1 dan

1 OTROK

DRUGI OTROK

30,00 EUR

25,00 EUR

 

Pogoji plačila: ob prijavi 30% kotizacije. S plačilom kotizacije je prijava evidentirana. Celoten znesek do 5 dni pred pričetkom.

IZPOLNITE PRIJAVNICO

Veseli nas, da se nam boste pridružili. Izpolnite spodnjo prijavnico, mi pa vam bomo odgovorili v 24 urah.
Hvala.

Seveda, pa nas lahko tudi pokličete na: 031 500 468

14 + 13 =

Oddih Rusalka